Cadde Aslı Enver'den ekrana dönüş sinyali! 'Kızım da bazı şeyleri öğrensin'

Aslı Enver'den ekrana dönüş sinyali! 'Kızım da bazı şeyleri öğrensin'

30.04.2024 - 12:56 | Son Güncellenme:

Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan Aslı Enver, önceki akşam bir etkinliğe katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, ekrana dönüş sinyalleri verdi.

Aslı Enverden ekrana dönüş sinyali Kızım da bazı şeyleri öğrensin

Aslı Enver, geçtiğimiz kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Nikâhtan sonra Enver’in iki aylık hamile olduğu ortaya çıkmış; oyuncunun, rol alacağı diziyi hamileliği sebebiyle bırakmak zorunda kaldığı öğrenilmişti.

Haberin Devamı

Aslı Enver-Berkin Gökbudak çiftinden müjdeli haber 4 Temmuz'da gelmiş; ikili sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen kızlarına Elay adını vermişti.

Aslı Enverden ekrana dönüş sinyali Kızım da bazı şeyleri öğrensin

"HER ŞEY YOLUNDA"

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Aslı Enver, son olarak önceki akşam Levent'teki bir etkinliğe katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Çok iyiyim. Her şey yolunda ve keyifli geçiyor" dedi.

Aslı Enverden ekrana dönüş sinyali Kızım da bazı şeyleri öğrensin

"BÜTÜN ZAMANIMI ELAY'A AYIRIYORUM"

"Sizi uzun zamandır göremiyoruz. Annelik nasıl gidiyor. Hayatınızda neler değişti?" sorusuna Enver, "Güzel gidiyor. Çok güzel bir dönemdeyim. Bütün zamanımı Elay'a ayırıyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. Hayatım kökünden değişti. Çünkü çok aktif çalışan biriydim" dedi ve ekledi:

Şu anda o yıllarca çalışmanın kaymağını yiyorum diyebilirim. Çünkü bu 1-2 sene çok kıymetli. O yüzden de her anını kızımla geçirmek beni çok mutlu ediyor.

Aslı Enverden ekrana dönüş sinyali Kızım da bazı şeyleri öğrensin

"O DA BAZI ŞEYLERİ ÖĞRENSİN"

Haberin Devamı

Ekranlara döneceğinin sinyalini veren oyuncu, "10 ay oldu. Ufak ufak mini minik bir şeyler okuyorum. Doğru zaman doğru proje olduğunda döneceğim. Kızımla beraber setlere gideceğim. Diğer çalışan anneler nasıl yapıyorsa, bende öyle yapacağım. O da bazı şeyleri öğrensin" şeklinde konuştu.