Cadde Çağlar Ertuğrul'un 'estetik' tepkisi! 'Gençliğe üzülüyorum'

Çağlar Ertuğrul'un 'estetik' tepkisi! 'Gençliğe üzülüyorum'

30.03.2024 - 07:06 | Son Güncellenme:

'Dağ', 'Kurt Seyit ve Şura', 'Benim İçin Üzülme', 'Medcezir', 'Afili Aşk' ve 'Teşkilat' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Çağlar Ertuğrul, magazin gündeminden düşmeyen 'estetik' tartışmasına dahil oldu. Ertuğrul, oyuncuların yüzüne yaptırdığı müdahaleleri gördükçe üzüldüğünü söyledi.

Çağlar Ertuğrulun estetik tepkisi Gençliğe üzülüyorum

Dijital platformda yayınlanan ‘Prens’ dizisi için düzenlenen etkinliğe katılan Çağlar Ertuğrul, jön kavramının büyük sorumlulukları olduğunu belirterek, "Jön kavramı eski Yeşilçam’a dayanan bir kavram. Kadir İnanır, Cüneyt Arkın ve Tarık Akan gibi isimlerin Türk sineması, sanatı ve kültüründe çok büyük yerleri var. Onların topluma bir sorumluğu vardı" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"OTURUŞUMA KALKIŞIMA DİKKAT EDİYORUM"

Kendini jön olarak görmediğini vurgulayan 36 yaşındaki oyuncu, "Bana da 'jön' deniyor, beni öyle görüyorlarsa ne mutlu. Eğer böyleysem büyük sorumluluğu var. Oturuşuma kalkışıma dikkat edeyim durumu oluyor. Jön kavramı hayatımı kısıtlayan bir şey değil çünkü seyirciler söylüyor. ‘Ben jönüm’ diye gezmiyorum. Bana toplum veriyor bunu, ben de layık olmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Çağlar Ertuğrulun estetik tepkisi Gençliğe üzülüyorum

"BAZI ŞEYLERİN SONUCU OLACAKTIR"

Son dönemde oyuncuların yüzüne yaptırdığı müdahaleleri gördükçe üzüldüğünü dile getiren ünlü isim, "Kendi bedenine yaptırmak istediğini yaptırabilirsin ama bazı şeylerin sonucu da olacaktır. Botokslu bir oyuncu, yönetmeni ve yapımcıyı rahatsız etmiyor olabilir. Rahatsız ettiği zaman buna karşı gelinmemeli. Bu onun tercihi, kendi işinde farklı bir yüz istiyor" dedi.

Çağlar Ertuğrulun estetik tepkisi Gençliğe üzülüyorum

Haberin Devamı

"FİZİKSEL OLARAK DA PARA KAZANIYORUZ"

Estetik yaşının düştüğünü söyleyen Ertuğrul, "Bunu görmek beni üzüyor. Genç oyuncularda o gençliği kullanmak lazım. Sonuçta bizler fiziksel olarak da para kazanıyoruz. Her zaman bir şekilde prezantabl olmamız lazım. Gençliğe biraz üzülüyorum. Çok erken yaşta bu topa girenler var" dedi.

Çağlar Ertuğrulun estetik tepkisi Gençliğe üzülüyorum