Cadde Buğra Toplusoy'dan eşi Ceyda Ateş'i şoke eden soru!

Buğra Toplusoy'dan eşi Ceyda Ateş'i şoke eden soru!

23.12.2022 - 09:30 | Son Güncellenme:

Oyuncu Ceyda Ateş, iş insanı Turgut Toplusoy’un oğlu Buğra Toplusoy ile 2018'de dünyaevine girmiş, iki yıl önce de kızları Talia dünyaya gelmişti. Bu aşk yüzünden ailesiyle arası açılan Buğra Toplusoy, ABD’ye gidip emlakçılık yapmaya başlamıştı. Florida’da yaşayan ünlü çift, Youtube’da soruları cevapladı.

Buğra Toplusoydan eşi Ceyda Ateşi şoke eden soru

Buğra Toplusoy ile iki yıl önce Miami'de evlenen, nikâh sonrası Amerika’ya yerleşen Ceyda Ateş, “Buğra için değil, kendim için ülke değiştirdim ama zorlandığım zamanlar oldu. İstanbul’daki hayatım da devam ediyor” açıklamasını yaptı.

Buğra Toplusoydan eşi Ceyda Ateşi şoke eden soru

Haberin Devamı

O SÖZLERE BOZULDU!

Posta gazetesinde yer alan habere göre; Buğra Toplusoy, “En büyük başarınız nedir” sorusuna, “Birincisi baba olmak, ikincisi varlıklı bir ailenin oğlu olmama rağmen başka bir ülkede risk alıp iş hayatına atılmak. Üçüncüsü ise hiçbir zaman ‘Ben oldum’ dememek” cevabını verdi. Daha sonra oyuncu eşine dönüp, “Senin en büyük başarın ne? Benimle evlenmek mi? Bence bu büyük bir başarı” diyerek şok etti. Bu sözlere bozulan Ceyda Ateş ise eşine “Saçmalama” dedi.

Buğra Toplusoydan eşi Ceyda Ateşi şoke eden soru

"ESTETİK YOK"

Estetik yaptırmadığını söyleyen Ceyda Ateş, “Burnum kırıldı ve üç kez ameliyat olmak zorunda kaldım. Yanaklarımda dolgu yok, yanaklı bir kızım. Bir kere botoks yaptırdım, bir daha yaptırmadım. Dişlerim de yüzüm de kendimin” ifadelerini kullandı.