Cadde İlker Aksum'dan gündem olan fotoğrafa yorum: Nasıl ama güzel değil miydi?

İlker Aksum'dan gündem olan fotoğrafa yorum: Nasıl ama güzel değil miydi?

16.04.2024 - 07:25 | Son Güncellenme:

'Küçük Kıyamet', '7. Koğuştaki Mucize' ve '20 Dakika' gibi yapımlarda yer alan İlker Aksum, önceki gün eşi Dilay Ekmekçioğlu ile görüntülendi. Kahve içen ikiliden ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde gündem olan "üç İlker'li" fotoğraf hakkında yorum yaptı.

İlker Aksumdan gündem olan fotoğrafa yorum: Nasıl ama güzel değil miydi

Son olarak 'Rumi' adlı yapımda yer alan İlker Aksum, geçtiğimiz haziran sonu Dilay Ekmekçioğlu ile nikâh masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

52 yaşındaki oyuncu, tanışmalarını "Gerçekten çok kötü depresyondayken, menajerim Duygu 'Seni birisiyle tanıştıracağım, adı Dilay; nefes koçu' dedi" sözleriyle anlatmıştı.

"MENAJERİM ÇÖPÇATANIM OLDU"

"Ben de böyle şeylere inanmam tabi; evren, gel bana, nefes koçluğu, öfff yani" şeklinde konuşan ünlü isim, eşiyle ilgili sözlerine şu şekilde devam etmişti:

Gerçekten eşim beni nefes terapisiyle çok çok başka yere götürdü, menajerim de çöpçatanım oldu ve evlendik. Dilay anında seni etkiliyor, 'Star Wars'da olur ya, acayip enerjisi var.

3 İLKER BİR ARADA!

Geçtiğimiz haftalarda İlker Ayrık, yaptığı bir paylaşımla gündem olmuştu. İlker Aksum ve İlker Kaleli ile çekildiği pozunu yayınlayan Ayrık, paylaşıma: "Geçen gün, sadece 40 senede bir gerçekleşebilen 'İlkerler Tutulması' gerçekleşti. Fenerbahçe sağ olsun... Bu arada bizler soy isimlerimizle sürekli birbirimize karıştırılıyoruz. Ne şanslıyım ki süper insanlar, müthiş oyuncularla karıştırılıyorum. Umarım bir sonraki 'İlkerler Tutulması' için 40 sene beklemeyiz" notunu düşmüştü.

Haberin Devamı

İlker Aksumdan gündem olan fotoğrafa yorum: Nasıl ama güzel değil miydi

EŞİ İLE KAHVE KEYFİ

İlker Aksum eşi Dilay Ekmekçioğlu ile birlikte önceki gün Akmerkez'e girerken görüntülendi. Kahve içmeye geldiklerini söyleyen İlker Aksum, muhabirlerin, "İlker tutulması adı altında fotoğraf paylaştınız. Kıvanç'lar da fotoğraf paylaştı. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna "Nasıl ama güzel değil miydi?" diyerek güldü. Ardından eşi ile sohbete devam ederek Akmerkez'e girdi.

İlker Aksumdan gündem olan fotoğrafa yorum: Nasıl ama güzel değil miydi

Yazarlar