Cadde Yiğit Poyraz'dan Survivor itirafı! 'Aşk ağır bastı'

Yiğit Poyraz'dan Survivor itirafı! 'Aşk ağır bastı'

29.04.2024 - 11:09 | Son Güncellenme:

2021 yılı Survivor finalisti olan Yiğit Poyraz, bu sene All Star'dan elenmesiyle birlikte, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Yasmin Erbil'e kavuşmuştu. Son olarak ikili, bir davette görüntülendi. Survivor yarışmacısı, samimi açıklamalarda bulundu.

Yiğit Poyrazdan Survivor itirafı Aşk ağır bastı

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışması bu sezon All Star konseptiyle izleyici karşısına çıktı. Yarışmada kıyasıya mücadele devame derken, geçtiğimiz haftalarda beklenmedik bir eleme yaşanmıştı.

Haberin Devamı

2021'de büyük finalde İsmail Balaban'la birlikte SMS oylamasına çıkma başarısı gösteren Yiğit Poyraz, bu kez adaya erken veda etmişti.

5-0 ve 5-3'LE ELENDİ!

Mavi takımın iddialı yarışmacısı, 4 Nisan Perşembe akşamı çıktığı ilk düelloda eski futbolcu Sercan Yıldırım'a 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup olurken, omuzundan sakatlığı da bulunan takım arkadaşı Hakan Hatipoğlu'na ise 5-3 yenilmişti.

"BÜYÜK KONUŞTUM, BÜYÜK PATLADIM"

29 yaşındaki yarışmacı, "Beynim yanmış durumda. Algılayamıyorum olup biteni. Hakan'ı tebrik ediyorum. Sercan beni darmaduman etti. Mental olarak son bir aydır kötü dönemden geçiyordum. Toparlamaya çalışıyordum kendimi, kafamı buraya odaklamaya çalışıyordum. En son çare olarak böyle bir ateşlenmeye, hırslanmaya, gerçek Survivor'ı, bu düelloyu tatmaya ihtiyacım vardı. Kendime olan güvenim tamdı ama olmadı. Büyük konuştum, büyük patladım" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

'BENİM ŞAMPİYONUM'

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, uzun süredir aşk yaşadığı Yiğit Poyraz'ın elenmesi üzerine birlikte çekilen bir karelerini paylaşarak; "Benim şampiyonum" notunu eklemişti.

Yiğit Poyrazdan Survivor itirafı Aşk ağır bastı

"YASMİN'İ ÇOK ÖZLEDİM"

Mehmet Ali Ebil’in kızı Yasmin Erbil, Dominik’ten yeni gelen erkek arkadaşı Yiğit Poyraz ile önceki gün düzenlenen bir davetteydi. Şampiyonluk için gittiği Survivor yarışmasından elenen Yiğit, "Yasmin’i çok özledim. Aşk ağır bastı" dedi.

"SONUNA KADAR KALIR DİYE DÜŞÜNÜYORDUM"

Yasmin Erbil de "Sonuna kadar kalır diye düşünüyordum. Ama döndüğü için mutluyum" diye konuştu.

Yiğit Poyrazdan Survivor itirafı Aşk ağır bastı