Dünya Demir parçası kasığından göğsüne kadar saplandı! Mucize eseri hayatta kaldı: Kan donduran röntgenler

Demir parçası kasığından göğsüne kadar saplandı! Mucize eseri hayatta kaldı: Kan donduran röntgenler

07.05.2024 - 12:20 | Son Güncellenme:

Çalıştığı inşaattaki iskeleden aniden düşen işçi, tüyler ürperten bir kaza geçirdi. Metal parçasına saplanan adam, mucize eseri hayat mücadelesini kazandı. Röntgen görüntüleri ise, kan dondurdu.

Demir parçası kasığından göğsüne kadar saplandı Mucize eseri hayatta kaldı: Kan donduran röntgenler

Düşüncesi dahi tüyleri diken diken eden kazada, metal direk adamın kasıklarından girerek diyaframının tepesine kadar saplandı. Ancak mucize eseri kalbini ıskaladı.

Haberin Devamı

BEŞ METRELİK METAL PARÇASINA SAVRULDU

Brezilyalı inşaat işçisi, iskeleden kayarak beş metrelik direğin üzerine düşerek tüyler ürperten bir kaza yaşadı.
İngiliz basınının bildirdiği üzere, metal parçası 57 yaşındaki adamın sağ tarafıyla kalçası arasından göğsüne kadar uzandı ve adeta mucizevi şekilde kalbini ıskaladı.

Curitiba şehrindeki bir hastaneye kaldırıldıktan sonra doktorlar tarafından yaralar üzerinde yapılan taramalar, yaranın diyaframının üst kısmına kadar ulaştığını gözler önüne serdi. 

Metal parçası, karaciğerini parçalamış, karnına ve göğüs kafesine saplanmıştı ancak dayanılmaz ıstırabına rağmen inanılmaz bir biçimde hayatta kaldı.

Demir parçası kasığından göğsüne kadar saplandı Mucize eseri hayatta kaldı: Kan donduran röntgenler

MUCİZE KURTULUŞ

Cerrahlar, hastalarını nasıl kurtardıklarını ve dikkat çekici şekilde adamın kendisini yalnızca üç gün sonra nasıl yoğun bakımdan çıkarılarak normal bir odada iyileşirken bulduğunu anlattılar.

Haberin Devamı

Buna göre, adam göğüs kemiğinin kesilmesini içeren bir sternotomi geçirdi. Doktorlar hasarlı dokuyu çıkarıp iç yaralarını iyileştirdikten sonra kendisine kan nakli yapıldı. Birkaç gün sonra yürüyüp yemek yiyebildi.

Yalnızca birkaç hafta içinde hastanın hastaneden taburcu olmaya hazır olup olmadığı değerlendiriliyordu. Bu noktada doktorlar üretranın bir kısmında anormal yara dokusu tespit etti ancak bu konuda herhangi bir şey yapılıp yapılmadığı net değil.