Dünya Uçağın camında UFO belirdi! Ne olduğu tespit edilemedi, şehrin üzerinde şok görüntü

Uçağın camında UFO belirdi! Ne olduğu tespit edilemedi, şehrin üzerinde şok görüntü

29.04.2024 - 10:06 | Son Güncellenme:

ABD'nin New York eyaletinin tam üzerinde siyah silindire benzeyen bir UFO kaydeden genç kadın dünya medyasında ses getirdi.

Uçağın camında UFO belirdi Ne olduğu tespit edilemedi, şehrin üzerinde şok görüntü

Geçtiğimiz yaz aylarında NASA gökyüzünde kaydedilen bilinmeyen cisimlere dair bir panel düzenledi. ABD Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA) 'tanımlanamayan hava olguları' olarak adlandırılan ve daha çok UFO olarak bilinen tanımlanamayan uçan nesnelerin araştırılması için oluşturduğu panel kuruluşundan beri bulguları paylaşmak üzere kamuoyuna açık ilk toplantısını gerçekleştirdi, bu panelle birlikte ABD ilk kez UFO'ların varlığını kabul etti.

Haberin Devamı

ABD basınına yansıyan yeni haberlerde ise Michelle Reyes isimli kadının tanık olduğu görüntü sansasyona yol açtı. New York'un üzerinde ilerlerken camdan dışarı bakan bir çocuk annesi, hemen telefonuna sarıldı ve o anları kayda aldı. Siyah ve silindire benzeyen ne olduğu tespit edilemeyen UFO için Federal Havacılık İdaresi devreye girdi.

"BU ALIŞILMADIK BİR DURUM"

ABD'de bir televizyon kanalına gördüklerini anlatan Reyes ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Görüntüyü başka yolcular da gördü" dedi ve söz konusu video kaydını eski ABD askeri olan babasına dahi gönderdiğini ifade etti.
Dünyaca ünlü UFO dedektifi Ben Hansen ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "Gerçek olmadığına dair bir kanıt bulamadık, bu alışılmadık bir durum" dedi.

Haberin Devamı

Uçağın camında UFO belirdi Ne olduğu tespit edilemedi, şehrin üzerinde şok görüntü

ABD VE UFOLAR

Amerika Birleşik Devletleri'nde şimdiye kadar on binlerce UFO görüldü, bu UFO'ların bazıları devlete ait askeri teknolojiler olsa da bazılarının ne olduğu hala bilinmiyor. Pentagon'un yayınladığı gizli bilgilerde dahi bilinmeyen UFO'ların olduğu yazılıyor. Yanı sıra Washington yönetimi son büyük UFO tedirginliğini birkaç ay önce yaşadı. Çin tarafından gönderilen gizli balonlar gökyüzünde hiçbir radar ve hava savunma sistemine gözükmeden gözlem yaptı. ABD ordusu ise bu balonları F-22 savaş uçaklarıyla düşürdü.

Yazarlar