Gündem ‘Bir ülküyü devralıyorum’

‘Bir ülküyü devralıyorum’

02.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı’nda Genel Başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu, görevi Meral Akşener’den devraldı.

‘Bir ülküyü devralıyorum’

COŞKUN ERGÜL / Ankara  - Partisinin 5. Olağanüstü Kurultayı’nda Genel Başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu, görevi devralmak için parti genel merkezine gitti. Dervişoğlu’nu kapıda İYİ Parti’nin kurucu Genel Başkanı Meral Akşener karşıladı. Dervişoğlu ve Akşener, daha sonra partilerin alkışları arasında devir teslim için makam katına çıktı. Dervişoğlu ve Akşener, burada karşılıklı sohbet etti.

Haberin Devamı

İYİ Parti’nin nasıl bir yolculuk seyrettiğini çok iyi bildiğini ifade eden Dervişoğlu, “Devletimiz için de itibar yolculuğudur çıktımız yolculuk. Türk milletinin huzurunda kendisine partimizi oluşturarak insanlarımıza yeni bir umut ışığı vermesi münasebetiyle şükranlarımı arz ediyorum. Sadece bir koltuk devralmıyorum. Bir ülküyü, hedefi ve idealleri teslim alıyorum” diye konuştu.

Akşener ise yaptığı konuşmada, “Bu dostluk içerisindeki değişim Türkiye’ye ve gençlerimize örnek olacak. Kutuplaşan ve birbirine düşman hale getirilen ülkenin fertlerine ve milletimize rahatlama açısından örnek olacak. Ben çok mutluyum” dedi.

Yazarlar