Dünyadan Futbol Acun Ilıcalı'nın satın almak istediği takım ortaya çıktı! Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu

Acun Ilıcalı'nın satın almak istediği takım ortaya çıktı! Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu

25.04.2024 - 19:47 | Son Güncellenme:

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın satın almak istediği yeni kulüp ortaya çıktı. Bu sezon Fenerbahçe'nin de rakibi olan kulüpten konu hakkında resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Acun Ilıcalının satın almak istediği takım ortaya çıktı Fenerbahçenin rakibi olmuştu

İngiltere temsilcisi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, daha önce yaptığı açıklamada bir kulüp daha satın alacağını ifade etmişti. Ünlü televizyoncu, bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi olan takımı istediği ortaya çıktı

Haberin Devamı

KULÜP ALACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, "Temel olarak Avrupa kupalarında yer alabilecek bir takıma sahip olmak istiyoruz. Tabii ki bu kolay değil ama Slovenya'da güçlü bir takımımız olursa Avrupa'da mücadele edebiliriz. Bu büyük bir avantaj olacaktır. Slovenya'ya odaklandık ama hiçbir şeyi garanti edemem." sözlerini sarf etmişti.

NS MURA İLE ANLAŞMA OLMADI

Ilıcalı'lın, Slovenya Ligi ekiplerinden NS Mura'yı satın almak istediği ve imza aşamasına geldiği iddia edilmişti. Acun Ilıcalı'nın Mura kulübü yönetimiyle görüşmelerde bulunduğu ancak anlaşmaya varılamadığı belirtildi.

YENİ HEDEFİNİ AÇIKLADILAR

Nogo Mania sitesinde yer alan habere göre; NS Mura ile anlaşamayan Acun Ilıcalı'nın rotasını NK Maribor kulübüne çevirdiği ifade edildi.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalının satın almak istediği takım ortaya çıktı Fenerbahçenin rakibi olmuştu

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Haberin detayında, NK Maribor takımının, kulübe önemli bir yatırım yapmak isteyen Acun Ilıcalı da dahil olmak üzere potansiyel yatırımcılarla görüşmelerde bulunduğu belirtildi.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

NK Maribor'dan yapılan resmi açıklamada, "Potansiyel yatırımcılarla görüşme ve bilgi toplama aşamasındayız. Bunlar bağlayıcı olmayan görüşmeler olduğu sürece, medyada çıkan haberler veya adaylar hakkındaki söylentiler hakkında yorum yapamayız" ifadelerine yer verildi.

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ OLMUŞTU

Slovenya temsilcisi NK Maribor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Fenerbahçe ile karşılaşmış ve ilk maçı deplasmanda 3-1, ikinci maçı ise sahasında 3-0 kaybetmişti.

Acun Ilıcalının satın almak istediği takım ortaya çıktı Fenerbahçenin rakibi olmuştu

LİGDE 3. SIRADA

NK Maribor, Slovenya Ligi'nde (PrvaLiga) 32 hafta sonunda elde ettiği 59 puanla 3. sırada yer alıyor.

 

Yazarlar