Beşiktaş Beşiktaş özel maçta Fatih Karagümrük'e takıldı!

Beşiktaş özel maçta Fatih Karagümrük'e takıldı!

29.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Ümraniye’de oynanan hazırlık maçında Fatih Karagümrük’le yenişemedi. Konuk ekip Kevin Lasagna ile öne geçerken, Rachid Ghezzal’ın şık golü skoru belirledi.

Beşiktaş özel maçta Fatih Karagümrüke takıldı

Milli aradaki ilk hazırlık maçında Buducnost’u 5-1 yenen Beşiktaş ikinci sınavında Karagümrük’le berabere kaldı.

Haberin Devamı

Kartal, Ümraniye’de oynanan maça Ersin, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Amartey, Gedson, Ghezzal, Muleka, Cenk ve Aboubakar 11’i ile başladı. Ghezzal 19’da kaleyi karşısına alarak şutunu attı, top yan direkte patladı. Lasagna 25’te Karagümrük’ü öne geçirdi. Emre Mor’un şık pasıyla defansın arkasına sarkan Lasagna güzel bir plaseyle topu filelere gönderdi: 0-1. İlk yarı Karagümrük’ün üstünlüğüyle sona erdi.

Beşiktaş 61. dakikada Ghezzal’la beraberliği buldu. Cezayirli yıldız sağ çaprazdan harika bir vuruşla topu filelere göndererek skoru eşitledi. Maç karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

AL MUSRATI RİSKE EDİLMEDİ

Sakatlığı yeni düzelen Al Musrati maçta forma giymedi. Teknik Direktör Fernando Santos, takımla çalışmalara başlasa da Libyalı orta sahayı riske etmedi. Al Musrati’nin 4 Nisan Perşembe günü Başakşehir’le oynanacak maçta takımdaki yerini alabileceği bildirildi. Belinde ağrıları olan Ante Rebic de dün dinlendirildi.

Haberin Devamı

Milli takım kamplarından dönen Semih Kılıçsoy ile Mert Günok, Karagümrük maçının kadrosunda yer almadı. Semih ve Mert’in teknik heyet tarafından dinlendirildiği aktarıldı. Kartal’da sakatlıkları bulunan Salih Uçan, Tayfur Bingöl, Emrecan Uzunhan ve Emrecan Terzi de maçta görev yapamadı.