Galatasaray Galatasaray'a Danimarka'dan yıldız adayı! Olumlu rapor sunuldu

Galatasaray'a Danimarka'dan yıldız adayı! Olumlu rapor sunuldu

29.03.2024 - 18:57 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların, Danimarka'da forma giyen genç futbolcuyu renklerine bağlamak istediği aktarıldı.

Galatasaraya Danimarkadan yıldız adayı Olumlu rapor sunuldu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da idareciler, gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Süper Lig devinin, Danimarka'da forma giyen genç oyuncuyu kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Galatasaray'da gözlemcilerin genç futbolcuyla ilgili olumlu rapor sunduğu aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Midtjylland forması giyen Dario Osorio'nun peşine düştü.

Sarı-kırmızılıların, 20 yaşındaki hücum oyuncusunu renklerine bağlamak istediği belirtildi. Şilili futbolcunun Arnavutlu maçında Galatasaraylı gözlemciler tarafından izlendiği kaydedildi. 20 yaşındaki futbolcuyu izleyen Dario Osorio'nun transferine teknik heyetin de onay verdiği belirtildi.

Sarı-kırmızılıların Dario Osorio transferi için Midtjylland ile temas kurma kararı aldığı kaydedildi. Galatasaray'ın genç oyuncu için kısa süre içerisinde ilk görüşmeyi gerçekleştireceği vurgulandı.

Dario Osorio bu sezon Danimarka temsilcisinde 16 maça çıktı ve 6 gol sevinci yaşadı. 20 yaşındaki oyuncunun Midtjylland ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro.