Almanya Bundesliga Max Kruse'nin son hali görenleri şok etti! Yeni takımı şaşırtmıştı

Max Kruse'nin son hali görenleri şok etti! Yeni takımı şaşırtmıştı

29.04.2024 - 15:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de 2019-20 sezonunda forma giyen Alman 10 numara, sürpriz bir kararla Alman-Türk bölgesel lig kulübü BSV Al-Dersimspor'a transfer olmuştu. Tecrübeli oyuncunun kilolu hali görenleri çok şaşırttı.

Max Krusenin son hali görenleri şok etti Yeni takımı şaşırtmıştı

Alman futbolunun son dönemlerdeki sansasyonel isimlerinden Max Kruse, sürpriz bir kararla Alman-Türk bölgesel lig kulübü BSV Al-Dersimspor'a transfer olmuştu.

Haberin Devamı

BSV Al-Dersimspor antrenörlerinden Güven Akpolat, Bild'e verdiği röportajda Max Kruse transferi ile ilgili olarak "Bize geleceğini açıkladıktan bir gün sonra sahamızda aniden çok sayıda Union taraftarı oldu. Ama Max henüz orada bile değildi. Max'in arkadaş çevresinin bir parçasıyım. Ortak bir arkadaşımız var ve 2020'de tanıştık. Max, Kasım ayında SC Paderborn'dan ayrıldıktan sonra şakayla karışık artık Dersimspor'a geçebileceğini söyledim. Daha sonra Ocak ayında bana geldi ve bizimle futbol oynamak istediğini ve oynamaya hevesli olduğunu söyledi" açıklamasını yapmıştı.

Alman futbolcu amatör ligde sahne alırken, aşırı kilolu hali dikkatlerden kaçmadı. 

FENERBAHÇE'DE 15 GOLE KATKI YAPMIŞTI

Max Kruse, 2019-2020 sezonunda Fenerbahçe'de forma giydi. Kulüpten sorunlu ayrılan Alman yıldız, sarı-lacivertli formayla tüm kulvarlarda 23 maçta 7 gol atıp 8 asist yapmıştı.