Voleybol ÖZEL | Uzelac açıkladı! Galatasaray iddiasına cevap

ÖZEL | Uzelac açıkladı! Galatasaray iddiasına cevap

30.03.2024 - 09:55 | Son Güncellenme:

Galatasaray Daikin bir yandan play-offlara hazırlanırken bir yandan gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımın gündeminde yer alan Sırp yıldız Uzelac, Skorer'e açıklamalarda bulundu.

ÖZEL | Uzelac açıkladı Galatasaray iddiasına cevap

Galatasaray Daikin, Sultanlar Ligi'nin normal sezonunu 6. sırada tamamladı. Sarı-kırmızılılar play-off eşleşmesinde Nilüfer Belediyespor ile eşleşti. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda sıcak gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

UZELAC TAKIMINA VEDA ETTİ
Geçen sezon Sırbistan Milli Takımı'nı çalıştıran Guidetti'nin verdiği şansı iyi değerlendiren Uzelac bir anda gündeme oturmuştu. Kariyerine Brezilya ekibi Fluminense'de devam eden Sırp yıldız dün akşam takımına resmen veda etti.

SULTANLAR LİGİ'NE GELİYOR AMA GALATASARAY DEĞİL
Sarı-kırmızılı takımın gündeminde bulunan Sırp yıldız Uzelac, Skorer'den Serkan Özen'e açıklamalarda bulundu. Galatasaray iddiaları için 'Galatasaray'a gelmeyeceğim' diyerek iddialara son noktayı koydu. Öte yandan Uzelac Türkiye'ye transferine yeşil ışık yaktı. 'Belki Türkiye'ye transfer olabilirim' cevabını verdi.

YASEMİN GÜVELİ TRANSFER EDİLMİŞTİ
Mevcut kadroda bulunan milli oyuncular İlkin Aydın ve Ayçin Akyol ile sözleşme uzatma anlaşması yapılmıştı. Sarı-kırmızılı takımda İlkin Aydın'ın gelecek sezon birinci kaptan olarak yer alması planlanıyor. Yasemin Güveli gelecek sezon Galatasaray'da forma giyecek.

Haberin Devamı

'CARUTASU 1 HAZİRAN'DAN İTİBAREN OYUNCUMUZ'
Galatasaray Yöneticisi Mehmet Cibara, Galatasaray'ın Alexia Carutasu ile anlaştığını açıklamıştı

"Aleksia Carutasu ile birlikte milli takımın geniş kadrosunda bulunan 4 oyuncunun transferi bitti. Hazırlandı. Yönetim kurulundan geçti. 1 Haziran'dan itibaren Galatasaray'ın resmi oyuncusu olacak."

 

Yazarlar