Fenerbahçe Yaşayan efsane Dzeko! Yıllar geçse de zirvede

Yaşayan efsane Dzeko! Yıllar geçse de zirvede

17.04.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin yıldızı ve kaptanı Edin Dzeko, yıllar geçse de form olarak daha da zirveye çıkıyor.

Yaşayan efsane Dzeko Yıllar geçse de zirvede

38 yaşında olan futbolcu, bu sezon ligde 20 golü buldu. Bu sayının daha da artması beklenirken, Boşnak oyuncunun en büyük üzüntüsü, Bosna - Hersek’in trajik bir şekilde EURO 2024 şansını kaybetmesi oldu. Bu tablonun ardından Dzeko’nun da milli takımı bırakması gündeme gelse de, henüz bir açıklama yok. Bir dahaki38 yaşında olan futbolcu, bu sezon ligde 20 golü buldu.

Haberin Devamı

Bu sayının daha da artması beklenirken, Boşnak oyuncunun en büyük üzüntüsü, Bosna - Hersek’in trajik bir şekilde EURO 2024 şansını kaybetmesi oldu. Bu tablonun ardından Dzeko’nun da milli takımı bırakması gündeme gelse de, henüz bir açıklama yok. Bir dahakiturnuvada 40 yaşını geçmiş olacak futbolcu, henüz kararını vermedi.

En golcü Bosnalı oldu

Emeklilikle ilgili sorulara, “Kendimi iyi hissettiğim ve ayaklarım beni taşıdığı sürece oynamak istiyorum” cevabını veren futbolcunun ülkesiyle bir eleme turu daha yaşayıp Dünya Kupası şansını denemesi de olası...

Reprezentacija.ba sitesinin haberinde ise Dzeko’nun bu sene için de en golcü Bosnalı olduğu ifade edildi, diğer golcü isimlerle kıyaslandı. Bu listede Dzeko profesyonel olarak oynamaya başladığında henüz birkaç yaşında olan isimler de söz konusu.

Haberin Devamı

Yaşayan efsane Dzeko Yıllar geçse de zirvede