Oynatma Listesi
HABERLER

İsrail keskin nişancıları doktorları vurdu! Korkunç görüntüler, ameliyathaneyi hedef aldılar

Savaşın başından beri Gazze'de Hamas ve tünelleri aşamayan İsrail'in yeni planı ortaya çıktı. Yerel basında çıkan haberlere göre Tel Aviv, Gazze'deki savaş için uluslararası bir ittifak kurmayı planlıyor. Bu ittifaka şimdiden beş ülkenin dahil olma ihtimalinin olduğu söyleniyor. İsrail keskin nişancıları ise Han Yunus'ta bulunan bir hastanenin önündeki sivilleri ve doktorları hedef alarak adeta katliam yaptı.

Al Jazeera muhabiri Hani Mahmud, Güney Han Yunus şehrinde bulunan Nasser Hastanesi çevresinde İsrail ordusundaki keskin nişancıların sivillere ateş açtığını duyurdu. Saldırıda 17 kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan hastanenin doktorlarından Nahed Abu Taemal ise İsrail ordusunun hastanede görevli bir sağlıkçıyı hedef aldığını doğruladı. Hemşirelerden birinin göğsünden vurulduğunu ve acil olarak ameliyata alındığını kaydeden Taemal, ağır yaralı şahsın tedavisinin sürdüğünü kaydetti.

"BİZİM İÇİN DUA EDİN"

Görüntüleri çeken doktorlardan KHaled A. Al Serr isimli doktor ise sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı görüntülerde 'Burada nasıl çalışalım? Biz bunu her gün yaşıyoruz, bizim için dua edin' açıklamasında bulundu ve keskin nişancıların ameliyat esnasında kendilerini hedef aldığını duyurdu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER