Beşiktaş Beşiktaş'a 22'lik Yunan yıldız! Transferde ters köşe hamle

Beşiktaş'a 22'lik Yunan yıldız! Transferde ters köşe hamle

23.04.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sürpriz bir ismin peşine düştüğü öğrenildi. Ada basını, siyah-beyazlıların 22 yaşındaki Yunan hücumcuyla ilgilendiğini öne sürdü.

Beşiktaşa 22lik Yunan yıldız Transferde ters köşe hamle

Serda Topraktepe yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların, kariyerini Almanya'da sürdüren 22 yaşındaki hücum oyuncusu ile ilgilendiği iddia edildi.

Haberin Devamı

İngiliz basınından EDP'nin haberine göre; Beşiktaş, Fortuna Düsseldorf'ta kiralık olarak forma giyen Christos Tzolis'le ilgilenmeye başladı. Siyah-beyazlıların, 22 yaşındaki hücum oyuncusunu transfer listesine dahil ettiği aktarıldı.

Christos Tzolis bu sezon kiralık olarak forma giydiği Fortuna Düsseldorf'ta 31 müsabakada forma şansı buldu. 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu bu mücadelelerde 20 gol atma başarısı gösterdi. Christos Tzolis takım arkadaşlarına 8 asist yaptı.

Beşiktaşa 22lik Yunan yıldız Transferde ters köşe hamle

Fortuna Düsseldorf'un satın alma opsiyonuyla kiraladığı Christos Tzolis'in Norwich City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 22 yaşındaki sol kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

PAOK altyapısında futbola başlayan Christos Tzolis daha sonra 11 milyon euro bedelle Norwich City'e imza attı. 22 yaşındaki hücumcu, 2022-2023 sezonunda kiralık olarak Twente'de forma giydi.

Haberin Devamı

Christos Tzolis, Yunanistan Milli Takımı'nda 13 karşılaşmada forma şansı buldu. 22 yaşındaki sol kanat bu müsabakalarda 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar