Beşiktaş Beşiktaş ilk transferini bitirmek üzere! Anlaşma sağlandı

Beşiktaş ilk transferini bitirmek üzere! Anlaşma sağlandı

17.04.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sezon sonunda boşa çıkacak tecrübeli futbolcuyla el sıkıştığı öğrenildi.

Beşiktaş ilk transferini bitirmek üzere Anlaşma sağlandı

Serdar Topraktepe yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların, Premier Lig ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek yıldız futbolcuyla anlaşma sağladığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Premier Lig ekibinden ayrılmaya hazırlanan yıldız futbolcuyla sözleşme konusunda son detayların görüşüldüğü aktarıldı. Takvim'in haberine göre; Beşiktaş, Fulham forması giyen Kenny Tete ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Hollandalı sağ bekin, Beşiktaş'ın 3 yıllık sözleşme teklifine olumlu yaklaştığı aktarıldı. Beşiktaş ile Kenny Tete arasındaki görüşmelerde son detayların görüşüldüğü vurgulandı. İmzaların kısa süre içerisinde atılabileceği belirtildi.

Kenny Tete bu sezon Fulham'da 18 karşılaşmada forma şansı buldu. 28 yaşındaki sağ bek bu müsabakalarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Kenny Tete'nin Fulham ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Yıldız sağ bekin güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Haberin Devamı

DWS altyapısında yetişen Kenny Tete daha sonra Zeeburgia altyapısı, Ajax ve Olimpik Lyon'da oynadı. Kenny Tete, Hollanda Milli Takımı'nda 14 karşılaşmada süre aldı.

Yazarlar