Futbol Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri

Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri

18.04.2024 - 10:02 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden Günün Şampiyon Tercihleri

Fenerbahçe – Olympiacos: Karşılıklı Gol Var (1.47 yerine 1.49)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Fenerbahçe – Olympiacos karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, iki ekibin de karşılıklı goller bulmasını bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

İsmail Yüksek-Fred ikilisinin Fenerbahçe için orta sahada ne kadar önemli olduğunu, Olympiakos deplasmanında bir kez daha gördük. Bu ikili oyuna girdikten sonra maçı dengeleyen ve skoru 3-0'dan 3-2'ye getiren Sarı-Lacivertliler'de, Kadıköy'de İsmail-Fred-Szymanski'den oluşan ideal orta saha üçlüsü maça başlayacaktır. Bir diğer kritik nokta; Djiku... Sakatlığını büyük oranda atlatan yıldız stoper 11'de başlarsa, Fenerbahçe tura yakın taraf diyebilirim. Ayrıca Cengiz Ünder'in de kadroda olma ihtimali var. Olympiakos'ta ise Retsos cezalı. Hafta sonunda lig maçı oynamayan Yunan ekibi dinlenmiş bir şekilde İstanbul'da olacak. Bu karşılaşmada her iki tarafın skor üretmesini bekliyorum. 3-2'lik avantajına rağmen Olympiakos yine skor bulmak adına her şeyi yapacaktır. Roma - Milan: Karşılıklı Gol Var (1.54 yerine 1.57)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Roma – Milan karşılaşmasında Misli yazarı Özkan Öztürk, iki ekibin de karşılıklı goller bulacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Yorumu

İki İtalyan takımının bu mücadelesi nefes kesecektir. İlk maçı Milano’da kazanmayı başardı Roma. Milan’a gol izni vermemeleri muazzamdı. De Rossi resmen takımın çehresini değiştirdi. Bu maçta orta alanda Cristante’den yararlanamayacaklar. Milan’ın aklı hala ilk maçta. 31 kez rakip ceza sahasına girdiler, iki kez direğe takıldılar ve bir türlü golü bulamadılar. Avrupa’da kupa kazanmak istiyorlar ve öncelikle bu turu geçmeleri gerekiyor. Bunun için de gol ve goller bulmaları lazım. Kesinlikle gol atacaklardır ama Roma’nın da boş duracağını düşünmüyorum. İki takım da gol bulur.

Marsilya - Benfica: Karşılıklı Gol Var (1.43 yerine 1.45)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Marsilya – Benfica karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın tahmini iki ekibin de karşılıklı goller bulacağı yönünde.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

İlk maçın skor dezavantajı ile sahaya çıkan Marsilya'da Sarr yine sakat ve kadroda olmayacak. Mbemba'nın sakatlık dönüşü çok sağlıklı olmadı ve bu Marsilya savunması için bir dezavantaj. Clauss iyileşti ancak ilk 11'de başlaması beklenmiyor. Rongier ve Nadir ise halen sakat ve alternatif konusunda sıkıntılı bir durum söz konusu. Murillo ise uzun süre sonra yeniden antrenmanlara başladı. Onun da riske edilme şansı düşük. Benfica ise eksik konusunda daha avantajlı. Bernat ve Araujp haricinde bir sorun görünmüyor. İki takımın da skor üreteceğini düşünüyorum. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Haberin Devamı

Yazarlar